Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çorlu'da 100. Yıl Kutlamalarıyla Coşku Dorukta

Çorlu'da 100. Yıl Kutlamalarıyla Coşku Dorukta

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü, Çorlu'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Atatürk Meydanı, Türk bayraklarıyla süslenirken, bu özel günün heyecanı herkesi sardı.

Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için gelen vatandaşlar ile dolarken çocuklar ve gençlerin ilgiside fazlaydı.

Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünün önemini ve anlamını belirten bir konuşma yaptı. Cumhuriyetin Türk Milleti için imkânları yaratmak, üretmek ve geleceğe dönük bir yönetim şekli olduğunu vurguladı.

Kaymakam Eren, gençlerin yeteneklerini geliştirme ve ülkenin teknolojik gelişimine katkı sağlama önemine dikkat çekti. Cumhuriyetin, bilim ve teknolojiyi temsil ettiğini belirtti.

Kaymakamın konuşmalarının ardından düzenlenen gösteriler büyük beğeni aldı. Öğrenciler duygusal şiirler okurken, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ayrıca, resmi geçit töreni de izleyiciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Vatandaşlar, askerlerin geçit törenini dakikalarca alkışladı, bu özel günün ruhunu tam anlamıyla yansıttı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!