© Gazete As

30 Ağustos Programı Belli Oldu

Çorlu Kaymakamlığı kutlama programını basın mensuplarıyla paylaştı. Kutlama programına göre sabah saat 09:00’da Atatürk Anıtı’na Çorlu Kaymakamlığının, Çorlu Garnizon Komutanlığının ve Çorlu Belediyesi’nin çelenkleri sunulacak. Çelenk programının ardından gün boyu kutlama etkinlikler devam edecek. Her yıl Çorlu Kaymakamlığı öncülüğünde yapılan kutlama programları bu yılda devam edecek. Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos 1922 yılının üzerinden, 102 yıl geçti.

KUTLAMALAR SAAT 09:00’DA ÇELENK SUNMA PROGRAMIYLA BAŞLACAK

Çorlu Kaymakamlığı başta olmaz üzere, Garnizon Komutanlığı ve Çorlu Belediyesi’nin çelenkleri sabah 09:00’da Atatürk Anıtına sunulacak. Ardından Saat 09;30’da Tebrikâta katılacak olan kurum amirleri başkanları veya temsilcileri, Mesleki Kuruluşların temsilcileri, STK temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri, muhtarlar ve törene katılan vatandaşlar protokol listesindeki sıraya göre Kaymakam, beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından makamda tebrikleri kabul edecek. Tören saat 10.30’da İlçe Kaymakamı, beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte törene katılanların ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayacaktır.

SAAT 20:30’DA FENER ALAYI YAPILACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında akşam saat 20:30’da Zafer Yürüyüşü düzenlenecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında saat 20.30’te Çorlu Atatürk Meydanından başlayarak Şinasi Kurşun Caddesini takiben Cumhuriyet Parkına fener alayı düzenlenecektir. Ardından 21:00’da Cumhuriyet Parkı’nda konser düzenlenecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER