© Gazete As

6 Noktada Halk Ekmek Büfesi Var!

Silahtarağa Mahallesi’nde bulunan halk ekmek büfesi Kemalettin Mahallesi Ali Paşa Caddesi üzerine taşınırken, bunun dışında 5 noktada daha halk ekmek büfesi bulunuyor. Ekmek fiyatları 10 lira olurken, halk ekmek büfelerinde ekmek 7 lira 50 kuruştan veriliyor. Çorlu Belediyesi, fırınlarla anlaşarak belli bir kısmını kendisi finanse ederek vatandaşlar ekmeği 7 lira 50 kuruştan veriyor. Günün belli saatlerinde açık olan halk ekmek büfeleri vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

SİLAHTARAĞA MAHALLESİ’NDEN KEMALETTİN MAHALLESİ’NE TAŞINDI

Silantarağa Mahallesi Eski Çerkezköy Caddesi üzerinde bulunan halk ekmek büfesi Kemalettin Mahallesi Ali Paşa Caddesi’nin yanına taşındı. Durağın olduğu noktaya taşınan halk ekmek büfesi hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar ucuz ekmek almak için halk ekmek büfelerine gelerek ekmeğini alabiliyor.

HALK EKMEK BÜFELERİ BELLİ SAATLERDE AÇILIYOR

Çorlu’da 6 noktaya konulan halk ekmek büfeleri günün belli saatlerinde açılıyor ve hizmet veriyor. Hafta içi saat 08:00 ile saat 10:00 arası hizmet veren halk ekmek büfeleri akşamüzeri saat 15:00 ile 17:00 arasında tekrar açılıyor. Pazar günü kapalı olan halk ekmek büfeleri Cumartesi günü saat 08:00 ile 13:00 arasında açık kalıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER