© Gazete As

Belediye Kendi Şantiyesinin Önünü Yapmıyor!

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait yüzlerce çöp kamyonunun ve aracının bata çıka ilerlediği Midilli 3. Sokak üzerindeki yolların bozuk olması ve aylardır yapılmaması tepkilere neden oluyor. Zafer Mahallesi İmam Hatip Okulu’nun bulunduğu alandan Türkgücü Yolu üzerine kadar uzanan Midilli 3. Sokağın yollu çukurlarla dolu. Büyük çöp kamyonlarının girip çıktığı Temizlik İşleri Şantiyesinin önündeki yolun biran önce yapılmasını isteyen vatandaşlar, Çorlu Belediyesi kendi şantiyesinin önündeki yolları yapmıyor diyerek tepkilerini dile getirdi.

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait yüzlerce çöp kamyonu her gün şantiyeye gidip geliyor. Şantiyeye Zafer Mahallesi Midilli 3. Sokak üzerinden gidip gelen çöp kamyonları bata çıka ilerliyor. Yıllardır yapılması beklenen Midilli 3. Sokakta büyük çukurlar bulunuyor, araçlar çukurlara düşmemek için kaçacak yer bulamıyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar Çorlu Belediyesi’ni göreve çağırdı.

Zafer Mahallesi Midilli 3. Sokakta büyük çukurların oluştuğuna dikkat çeken vatandaşlar gazetemize konuştu: “Her gün bu yoldan yüzlerce araç kamyon gelip geçiyor. Araçlar büyük çukurlara bata çıka ilerlemek durumunda kalıyor. Özellikle çöp kamyonları büyük zorluk yaşıyor. Biran önce bu yolun asfaltlanması gerekiyor” dedi.

Zafer Mahallesi’nde bulunan Şehit Metin Arslan İmam Hatip Okulu’nun bulunduğu yerden şantiyenin önüne kadar uzanan ve bozuk olan yolun biran önce yapılmasını isteyen vatandaşlar konuşmasını sürdürdü: “İmam Hatip okulundan şantiyeye kadar uzanan yol çok bozuk. Çorlu Belediyesi kendi şantiyesinin önünü yapmaktan aciz, kendi şantiyesinin önünü yaparsa belediyenin araçları rahatlıkla gidip gelir. Eğer asfalt atılmıyorsa bile başka bir şekilde yolun zemini düzleştirilsin ve araç trafiği rahat sağlansın” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER