© Gazete As

Çeşme Önü Oto Yıkama Oldu!

Cemaliye Mahallesi Hastane Çeşme Sokakta bulunan çeşmenin oto yıkama olarak kullanılması mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor.

Arabasını çeşmenin önüne getiren kimi vatandaşlar aracını yıkıyor, suların sokaklara aktığı CemaliyeMahallesi’nde bazı mahalle sakinleri duruma tepki gösteriyor. Araba yıkanırken akan sular çamura neden oluyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar “Burası çeşme mi yoksa oto yıka mı anlamadık bunun son bulmasını istiyoruz” dedi. 

ÇEŞMENİN ÖNÜNDE GECE GÜNDÜZ ARAÇ YIKANMASINA MAHALLELİ TEPKİLİ 

Cemaliye Mahallesi’nde Tarihi Çorlu Evi’nin hemen yanında bulunan çeşmede her gün araç yıkandığını belirten mahalle sakinleri duruma tepki göstererek: “Her gün araç gelip çeşmenin önünde yıkanıyor. Burası mahallenin tam ortası, ses oluyor aynı zamanda akan sular sokakları çamur yapıyor. Bu kabul edilemez, çeşmeyle ilgili önlem alınmasını istiyoruz. Her gün çamurun içinden evimize girmek zorunda kalıyoruz aynı zamanda çok fazla gürültü oluşuyor” dedi. 

BELEDİYEDİN ÇÖZÜM BULMASINI İSTİYORUZ

Çeşmenin oto yıkama olarak kullanılmasını istemediklerini belirten mahalle sakinleri Çorlu Belediyesi’nden önlem almasını istedi. Her gün araçların yıkanmasına tepki gösteren mahalle sakinleri, “Her gün araç yıkanması kabul edilemez, Çeşmeler su ihtiyacını gidermek için yapılmış ama maalesef bazıları araba yıkamak için kullanıyor. Sadece binek araçlarda değil, servis araçları bile gelip burada araba yıkıyorlar. Burası oto yıkama değil, burada bizler rahatsız oluyoruz, gece yarılarına kadar araba yıkanıyor ses oluyor, yollar çamur oluyor, sürekli rahatsız oluyoruz. Biran önce çözüm bulunsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER