© Gazete As

ÇORLU STADI YENİLENECEK

3’üncü ligde oynayacak başta Çorluspor 1947 Kulübü ve diğer spor kulüplerinin oynadığı General Basri Saran Stadyumu’nun bakımsız olması her kesimden tepki çekiyordu. Özellikle zeminiyle ilgili şikayetler sürekli gündeme getiriliyordu. Tekirdağ İl Spor Müdürlüğü’ne bağlı olan General Basri Saran Stadyumuyla ilgili adım atıldı. Konuyla ilgili açıklamayı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş yaptı. Diktaş ihaleyi alan yüklenici firma ile sözleşmenin imzalandığını duyurdu.

YENİLEME ÇALIŞMALARI KISA SÜREDE TAMAMLANARAK HİZMETE AÇILACAK

Çorlu stadıyla ilgili konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, “Çorlu General Basri Saran Stadımızda zemin yenileme, aydınlatma ve altı kulvarlı tartan pist yapım ihalesi yapılmış olup Çorlu Kapalı Spor Salonu çevre düzenlemesiyle birlikte yaklaşık 25 Milyon Tl bedel üzerinden yüklenici firma ile sözleşme imzalanmıştır. Bugün itibari ile stadımız yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak çalışmalarına başlanmıştır. Önümüzdeki sezon şehrimizi 3. Ligde temsil edecek olan Çorluspor 1947 Kulübümüze ev sahipliği yapacak olan stadımızdaki yenileme çalışmaları en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak. Kulübümüze, şehrimize ve sporseverlere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÇORLU BELEDİYESİ OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Çorlu General Basri Saran Stadyumu’na giderek yüklenici firma yetkilileriyle görüşen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada: “Bu sezon 3. Lig’de mücadele edecek olan Çorluspor 1947 futbol takımımızın maçlarını oynadığı General Basri Saran Stadı'nda zemin yenileme hazırlıklarını sürdüren yüklenici firma yetkilileriyle karşılaştık ve çalışmaların yakın zamanda başlayacağını öğrendik. Bu güzel haberi siz kıymetli hemşerilerimle paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki yıl 3. Lig’de mücadele etmenin hazırlıklarını sürdürüyoruz. Çorlu Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER