© Gazete As

Çorlu TSO 65. Yıl Ödül Töreni Büyük İlgi Gördü

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), 65. yılını coşkuyla kutladığı özel bir törenle taçlandırdı. Bölgemizin en modern konferans salonunda düzenlenen etkinlik, önemli isimleri bir araya getirerek, iş dünyasının başarılarına ışık tuttu.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende, odanın tanıtım filmiyle başlayan programda, telgrafların okunmasıyla birlikte Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan'ın konuşmaları izledi. Programa katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’te törende birer konuşma yaptı.

Çorlu TSO'nun 65. yıl etkinliği, aynı zamanda bir dizi ödül törenini de içerdi. 2022 yılı kurumlar vergisi ödeyen üyelerin ödüllerinden, yüksek düzeyde ihracat yapan firmaların ödüllendirilmesine, istihdam sağlayan üyelerin ödüllendirilmesinden çevreye saygı ödüllerine kadar birçok kategoride ödüller sahiplerini buldu.

Törende, Çorlu TSO'nun önemli başarılarına vurgu yapan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Bugün Türkiye’de akreditasyonda 5 yıldızlı A Sınıfı Oda, hatta son yapılan denetimlerde Türkiye birincisi olabiliyorsak, bu 65 yıldır bizlerin olduğu koltuklarda çok kıymetli görevler yaparak Odamızın ve bölgemizin bugüne gelmesini sağlayan, hem çalışma arkadaşlarımız, hem meclis başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz sayesinde oldu" dedi.

İzzet Volkan, konuşmasında iş dünyasının geleceğine dair de önemli açıklamalarda bulundu. "Üretim yapmak, istihdam etmek bugüne kadar yeterliydi ancak yeni dünyada maalesef bunlar yeterli değil. Çevre, yeşil dönüşüm, dijital dönüşüm, rekabete ayak uydurma, doğru istihdamı doğru bir şekilde yetiştirip işletmelerimizde kullanabilme, gerçekten önümüzde çok büyük riskler ve fırsatlar doğurabiliyor" diyen Volkan, Türk iş dünyasının bu zorlu süreçte adaptasyon kabiliyetiyle öne çıktığını belirtti.

Ödül Alan Firmalara Teşekkürler

Törenin sonunda çeşitli kategorilerde ödül alan firmalara teşekkür eden Başkan İzzet Volkan, "Hem ödül alan firmalarımıza hem de bugün onları yalnız bırakmayan üyelerimize, kıymetli protokolümüze ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Etkinlik, toplu hatıra fotoğraf çekimiyle son buldu. Çorlu TSO'nun 65. yıl etkinliği, bölge iş dünyasının bir araya gelmesine ve başarılarına odaklanarak, geleceğe yönelik umut dolu bir perspektif sunmuş oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER