© Gazete As

Çorlu'da Çalışmayan Fıskiyeler Vatandaşların Tepkisini Çekiyor

Çorlu'da şehir estetiğini artırmak amacıyla şehir meydanlarına yapılan fıskiyeler çalışmıyor. Eski Kız Meslek Lisesi kavşağında bulunan fıskiyeler, yaz mevsiminin gelmesine rağmen hala çalıştırılamadı.

Çorlu'da şehir estetiğini artırmak amacıyla şehir meydanlarına yapılan fıskiyeler çalışmıyor. Eski Kız Meslek Lisesi kavşağında bulunan fıskiyeler, yaz mevsiminin gelmesine rağmen hala çalıştırılamadı.

Çorlu’nun en büyük kavşaklarından biri olan Eski Kız Meslek Lisesi’nin bulunduğu alandaki fıskiyelerin çalışmaması, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik tepkilere yol açıyor. Vatandaşlar, fıskiyelerin yıl boyunca düzgün çalışmamasından şikayetçi. Çalıştığında ise estetikten uzak bir görüntü sergileyen fıskiyeler, havaların ısınmasına rağmen hala açılmadı. Vatandaşlar, "Fıskiyelerini çalıştıramayan büyükşehir belediyesi olmaz" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Yıllardır Süregelen Sorun Devam Ediyor

Omurtak Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta bulunan fıskiyeler, yıllardır düzgün çalışmıyor. Gazetemiz, bu sorunu sürekli gündeme taşıyor. Haberlerimizin ardından fıskiyeler ya kapatılıyor ya da geçici çözümler bulunuyor.

Her Gün Binlerce Kişi Görüyor, Tepkiler Artıyor

Çorlu’nun en kalabalık kavşaklarından biri olan Eski Kız Meslek Lisesi kavşağındaki fıskiyeleri her gün binlerce kişi görüyor. Araçlarıyla veya yaya olarak bölgeden geçen vatandaşlar, her gün bu duruma tanık oluyor. Binlerce kişinin gördüğü bu fıskiyelerin bir an önce düzeltilmesini isteyen vatandaşlar, büyükşehir belediyesine tepkilerini sürdürüyor.

Günlerdir Çalışmıyor, Çalıştığında Estetikten Uzak

Fıskiyelerin şehirlere estetik katmak amacıyla yapıldığına dikkat çeken vatandaşlar, "Fıskiyeler şehirlere estetik katmak için yapılır ama maalesef Çorlu’da mevcut estetiği bozuyor. Fıskiyeler günlerdir çalışmıyor, çalıştığında da estetikten uzak bir görüntü sergiliyor. Bu durum yıllardır devam ediyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor" dedi.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER