© Gazete As

Çorlu’daki Fıskiyelerin Aylardır Çalışmaması Tepki Çekiyor

Çorlu Cumhuriyet Parkı’nda ve Eski Kız Meslek Lisesi kavşağında bulunan fıskiyelerin aylardır çalışmaması nedeniyle vatandaşlar, yaz döneminde çalışması gereken bu fıskiyelerin neden çalışmadığını sorguluyor. Cumhuriyet Parkı ve kavşaktaki fıskiyelerin uzun süredir çalışmadığını belirten vatandaşlar, büyükşehir belediyesinden fıskiyelerle ilgili bir çalışma yapmasını talep ediyor. Şehirlere estetik katmak amacıyla yapılan fıskiyelerin aylardır çalışmaması halkın tepkisini çekmiş durumda.

Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Fıskiyeler dünyanın her yerinde var ama düzgün bir şekilde çalışıyorlar. Bizim Çorlu’da ise doğru düzgün fıskiyelerin çalıştığını görmedik. Cumhuriyet Parkı’ndaki fıskiye ile kavşaktaki fıskiye aylardır çalışmıyor. Nedenini bilmiyoruz ama çalışmıyor. Bir an önce belediye buralarla ilgili bir çalışma yapmalı ve fıskiyeler bir an önce çalışmalıdır” dedi.

Vatandaşların taleplerine yanıt verilmesi ve fıskiyelerin tekrar çalışır hale getirilmesi, hem estetik açıdan hem de halkın memnuniyeti açısından büyük önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER