© Gazete As

Cumhuriyet Bulvarı Asfaltlanacak

Gazetemizin gündeme getirdiği Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil incelemelerde bulundu. Metin Pakdil’e Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan eşlik etti. Metin Pakdil, okullar açılana kadar tek şerit olarak Cumhuriyet Bulvarı’nın asfaltlanacağını ifade etti. Cumhuriyet Bulvarı’nın tamamıyla ilgili de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürürken, bulvarın tamamının yapılması bekleniyor.

GAZETEMİZ YAŞANAN SORUNLARI SÜREKLİ GÜNDEME GETİRDİ

Avrupa Yakası Gazetesi olarak Cumhuriyet Bulvarı’ndaki eksiklikleri gündeme getirmiştik. Öğrencilerin vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları gündeme taşıyarak yetkililerin dikkatini çekmiştik. Sonunda Cumhuriyet Bulvarı asfaltlanacak ve önümüzdeki dönemde de Cumhuriyet Bulvarı’nın tamamı yapılması planlanıyor.

METİN PAKDİL CUMHURİYET BULVARI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU 

Kervancı ailesi tarafından Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerine yapılan Necati Perihan Kervancı Ortaokulu’nda tam 1200 öğrenci eğitim görüyor. 30 derslikli okulun önündeki Cumhuriyet Bulvarı toz toprak içinde olurken okul yolu bu güne kadar yapılmamıştı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil Cumhuriyet Bulvarı’na gelerek yolda incelemeler yaptı. Tek şeritli olarak yolun Eylül Ayı’na kadar asfaltlanacağını belirten Metin Pakdil, yolun tamamıyla ilgili ise çalışmaların ve projenin devam ettiğinin altını çizdi. W

YOLUN TAMAMININ YAPILMASIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

1200 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Necati Perihan Kervancı Ortaokulu’nun bulunduğu Cumhuriyet Bulvarı’nda yolun bozuk olması nedeniyle veliler ve öğrenciler büyük zorluk yaşıyor. Okula giden öğrenciler tozun toprağın içinde gidip gelmek durumunda kalıyordu. 1200 öğrencinin eğitim gördüğü yolla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Metin Pakdil Cumhuriyet Bulvarı’na gelerek yolu asfaltlayacaklarını belirtti.

TRAFİK SORUNUNUN DA ÖNÜNE GEÇİLECEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ile birlikte yolu inceleyen Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Arcan gazetemize konuştu. Arcan, “Büyükşehir Belediye Fen işleri Daire Başkanı Sayın Metin Pakdil ile mahallemizin sorunlar ile ilgili özellikle Cumhuriyet Bulvarı Park orman önü Perihan ve Necati Kervancı okulun önünde okullarımız açık olduğu zaman yetersiz kalan Cumhuriyet Bulvarımızda ki trafik sıkışmayacak şekilde tek tarafında okullar açılınca kadar tamamlanması hedefleniyor” dedi.

CUMHURİYET BULVARINDAN ÇAMUR TOZ EKSİK OLMUYOR

Yağmurlar başladığı zaman çamur rüzgar olduğu zaman toz eksik olmayan Cumhuriyet Bulvarı öğrenciler için çileye dönüşmüştü. Duruma hem öğrenciler hem de öğrenci velileri tepki gösteriyordu. Okul açılalı bir yıl olmasına rağmen yolun yapılmaması tepkilere neden oluyordu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER