© Gazete As

Dededen Toruna Lezzet Mirası

Tekirdağ'ın usulü köfte kültürü Çorlu’ da, 1965 yılında küçük bir dükkanda başlayan lezzet yolculuğuyla günümüze damgasını vuran BİR-TAT markası, dededen toruna geçen bir lezzet mirasını sürdürüyor.

Tekirdağ'ın usulü köfte kültürü Çorlu’ da, 1965 yılında küçük bir dükkanda başlayan lezzet yolculuğuyla günümüze damgasını vuran BİR-TAT markası, dededen toruna geçen bir lezzet mirasını sürdürüyor.

Tekirdağ'ın köfte geleneğinin simgelerinden biri haline gelen BİR-TAT, Hasan İpekoğlu'nun 1965 yılında başlattığı bu lezzet serüvenini, bugün modern üretim tesislerinde dededen toruna aktarılan bir miras olarak sürdürüyor. 1988 yılında şirketleşen ve entegre üretim yapan BiR-TAT Et ve Gıda Tic. Ltd. Şti., sağlık ve lezzetin bir araya geldiği bir marka olarak öne çıkıyor.

Dededen Toruna Geçen Gelenek

BİR-TAT'ın köfte serüveni, küçük bir tezgahla başlayan ve şimdi 3. kuşak tarafından yönetilen bir aile işletmesine dönüşen bir hikayeden ibaret. Bu miras, dededen toruna geçen bir lezzet şölenini ifade ediyor. Başlangıçtaki heyecan ve özen, modern üretim tesislerinde aynı özveriyle devam ediyor.

Sağlık ve Lezzet Standartlarında Bir Adım Önde

Bugün Sağlık Bakanlığı ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı onaylı üretim tesislerinde üretilen BİR-TAT köfteleri, dededen toruna aktarılan tariflerle buluşuyor. Her bir ürün, geleneksel köfte lezzetini korurken, modern üretim teknikleriyle hijyen ve kalite standartlarını en üst seviyede tutuyor.

Heykel Meydanı'nda Kalite ve Lezzet Buluşuyor

Çorlu'nun en merkezlerinden biri olan Heykel Meydanı'nda bulunan işletme, 35 çalışanıyla birlikte müşterilere damakları şenlendiren bir lezzet deneyimi sunuyor. BİR-TAT, dededen toruna köfte mirasını yaşatırken, müşterilerine en kaliteli ve güvenilir et mamullerini sunmaya devam ediyor.

BİR-TAT markası, köfte tutkunlarını dededen toruna geçen bu lezzet mirasını keşfetmeye davet ediyor ve bu lezzet mirasını gelecek nesillere taşımak için yola çıkmış bir ailenin özverili çalışmasını yansıtıyor.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER