© Gazete As

Duraklara Neden Bakım Yapılmıyor?

Çorlu’da Bülent Ecevit Bulvarı üzerindeki Hastane Durağı’nın zemininin ve camlarının zarar görmesi, düzenleme yapılmaması vatandaşları rahatsız ediyor. Aylardır durağın kırılan zemini onarılmadı, camlar ise yazılar ve afişlerle kirlenmiş durumda. Vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin duraklara bakım yapmamasına tepki gösteriyor ve durakların onarılmasını istiyor.

Aylardır Bakım Yapılmıyor

Çorlu’da bulunan durakların büyük bir kısmı bakımsız durumda. Vatandaşlar, durakların zeminindeki tahtaların zarar görmüş, camların kirli olduğunu belirtiyor. Duraklara bakım yapılmadığı için kötü bir görüntü oluşuyor ve bu durum, halkın tepkisine neden oluyor.

Kabin ve Çizgiler Sorunu

Çorlu’da birçok durağın kabini bulunmuyor ve zamanla çizgileri silinmiş durumda. Kabini olmayan duraklar, yazın sıcaktan kışın soğuk ve yağmurdan korunamayan vatandaşların tepkisine neden oluyor. Çizgileri silinen durakların da belirgin hale getirilmediği belirtiliyor.

Vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden duraklara bakım yapmasını ve kötü görüntülerin ortadan kaldırılmasını talep ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER