© Gazete As

Ek Bina İçin Geri Sayım Başladı

Depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan Atatürk İlkokulu A Bloğunun yerine yenisi yapılacak. Çorlu Belediyesi Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün de katılımıyla protokol imzalamıştı. 5 derslikli Ek hizmet binası yapılacak Atatürk İlkokulu’nun inşaat ruhsatı bu hafta hazırlanması beklenirken önümüzdeki günlerde de inşaat çalışmalarına başlaması bekleniyor.

İNŞAAT RUHSATININ BU HAFTA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Atatürk İlkokulu’nun 5 derslikli ek hizmet binası için Çorlu Belediyesi bu hafta ruhsatı çıkarması bekleniyor. Ruhsat çıktıktan sonra belediye önümüzdeki günlerde okulun temelini kazması ve inşaat çalışmalarına başlaması bekleniyor. Okulun ikinci döneme yetiştirilmesi beklenirken, Atatürk İlkokulu’nun öğrencileri tekrar okullarına taşınabilecek.

VALİ SOYTÜRK’ÜN KATILIMIYLA PROTOKOL İMZALANMIŞTI

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Çorlu İlçe Milli Eğitimi Hüseyin Erdoğan’ın katılımıyla Atatürk İlkokulu’nun ek hizmet binasını Çorlu Belediyesinin yapması için protokol imzalanmıştı. Protokolün üzerinden iki ay geçti, Çorlu Belediyesi bu süre zarfında planlarını çizdirirken ruhsatı çıkarma aşamasına geldi.

OKULUN 2’NCİ DÖNEME YETİŞMESİ BEKLENİYOR

2025 yılının Şubat Ayı’nda başlayacak olan ikinci döneme okul inşaatının tamamlanarak bitmesi bekleniyor. 5 derslikli okulun inşaat çalışmalarının hızlı devam etmesi beklenirken, okul inşaatının 6-7 ayda tamamlanması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER