© Gazete As

İstanbul Yolu’ndan Kötü Kokular Yükseliyor

Zafer Mahallesi İstanbul Yolu’nun alt kısmından akan lağım suları kötü kokulara neden oluyor. Bölgede faaliyet yürüten esnaflar biran önce sorunun giderilmesini istiyor.

Çorlu’da İstanbul Yolu üzerinde ışıkların hemen yanından akan lağım suları simsiyah görüntü oluştururken aynı zamanda kötü kokulara da neden oluyor. Bölge esnafı konuyu defalarca TESKİ’ye bildirdiklerini belirtti. Esnaflar kendi çabalarıyla belli bir kısmını kapatırken çukurda toplanan lağım suları kokuya ve sinek oluşumuna sebebiyet veriyor. 

Bölgeye faaliyet yürüten esnaflar kötü koku nedeniyle akan suyun lağım suyu olduğunu belirtti. Gazetemize konuşan bölge esnafı, “İstanbul Yolu’nda Önerler Yolu’nun hemen alt kısmında kanalizasyon hattı buraya akıyor. Önerler Mahallesi’nin belli bir bölgesinin sanırım lağım suyu buraya akıyor. Su simsiyah ve kokuya sebep oluyor” dedi. 

TESKİ’ye seslenen bölge esnafı sorunun biran önce giderilmesini istedi. Gazetemize konuşan bölge esnafı, “TESKİ buradaki sorunu biran önce giderirse çok seviniriz, çünkü sağlığı ilgilendiren bir durum söz konusu. Hem koku oluyor hem de sinekler konuyor. TESKİ’ye konuyu ilettik ama şu ana kadar bir yol alamadık. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’den özel ricada bulunuyoruz. Bu sorun biran önce giderilsin” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER