© Gazete As

İzbelik Alanlar Tehlike Saçıyor: Uyuşturucu Krizi Derinleşiyor!

Madde bağımlılarının Cemaliye Mahallesi Dr. Hakkı Gören Sokak üzerine özellikle akşam saatlerinde gelerek uyuşturucu kullandığı izbelik alanın güvenliğinin alınmasını isteyen vatandaşlar “şehrin ortasında uyuşturucu kullanılıyor” diyerek tepkilerini dile getirdi. Çitlerin söküldüğü izbelik alana her isteyen kolaylıkla girebiliyor. İzbelik alanın tehlike saçtığını belirten vatandaşlar önlem alınmasını istedi. Cumhuriyet Meydanı’na birkaç adım uzaklıkta olan izbelik alanın tehlike saçtığına dikkat çeken vatandaşlar şehir merkezinde bu görüntüler kabul edilemez” ifadelerine yer verdi.

Özellikle Akşam saatlerinde madde bağımlılarının gelip uyuşturucu içtiği izbelik alanda ateşte yakılması tehlikeyi artırıyor. Binaların hemen dibinde bulunan izbelik alanla ilgili gazetemize konuşan vatandaşlar, “Buradaki izbelik alanın önünde bulunan çitler sökülmüş durumda her isteyen elini kolunu sallayarak girebiliyor. Her taraf çöplük olmuş, çok pis bir görüntü var” dedi.

Akşam saatlerinde izbelik alana gelen madde bağımlılarının ateş yakması tepkileri artırıyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Madde bağımlarının izbelik alana gelmesini istemiyoruz, uyuşturucu içildiği gibi ateşte yakılıyor. Binaların hemen dibinde açık bir alanda ateş yakılması yangına sebebiyet verebilir” dedi.

Cemaliye Mahallesi Dr. Hakkı Gören Sokak üzerinde bulunan izbelik alanla ilgili biran önce önlem alınmasını isteyen vatandaşlar madde bağımlılarının bölgeden uzaklaştırılmasını istedi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “İzbelik alana bir daha bağımlıların gelmesini istemiyoruz. Biran önce önlem alınsın izbelik alana hiç kimsenin girmesini istemiyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER