© Gazete As

Medya ve İletişim Mensupları Derneği'nden Tekirdağ Valisi Recep Soytürk' e Ziyaret

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çorlu Medya ve İletişim Mensupları Derneği’ni (MİMDER) makamında ağırladı. Ziyarette, Tekirdağ’ın ve özellikle Çorlu’nun karşılaştığı sorunlar, öncelikler ve çözüm yolları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Çorlu Medya ve İletişim Mensupları Derneği (MİMDER) Başkanı Ozan Turan, ziyarette Vali Soytürk’e Çorlu’nun yaşadığı sorunları aktardı. Turan, Çorlu’nun trafik sorunu, çevre kirliliği ve kentleşme gibi konularda sıkıntılar yaşadığını belirtti. Vali Soytürk, ziyaretten dolayı Medya ve İletişim Mensupları Derneği yönetimine teşekkür etti. Soytürk, Çorlu’nun sorunlarının farkında olduklarını ve çözmek için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi. Soytürk, eğitim ve çevre konularında önemli gelişmeler kaydettiklerini, bundan sonra da çevre konusundaki çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını kaydetti.

Vali Soytürk: Çorlu’nun Sorunlarını Çözmek için Çalışıyoruz

Vali Soytürk, yaptığı açıklamada, “Çorlu, Tekirdağ’ın en önemli ilçelerinden biri. Çorlu’nun yaşadığı sorunların farkındayız ve bu sorunlara çözüm bulmak için çalışıyoruz. Eğitim ve çevre konularında önemli gelişmeler kaydettik. Bundan sonra da çevre konusundaki çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.  Çorlu’nun daha yaşanabilir bir kent olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER