© Gazete As

Muhtarlığın Öncülüğünde Okul Yenileniyor

Önerler Mahallesi’nde bulunan ilkokul yıllardır sıvaları dökülmüş bir şekilde duruyordu. Geçtiğimiz aylarda gazetemiz okulun durumunu gündeme taşımıştı. Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım hayırsever bularak okulu yenileme çalışmasına başladı. Dış cephesinin sıvandığı ardından boyası yapılacak olan Önerler İlkokulu’nu Avrupa Yakası Gazetesi olarak ziyaret ettik, Yusuf Yıldırım çalışmaları gazetemize anlattı.

Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım yaptığı açıklamada: “Okulumuzun dış cephesinde bozulmalar vardı, hayırsever bularak okulumuz dış cephesini yeniliyoruz. Çalışmalara başladık, okullar açılana kadar çalışmalar bitecektir. Okuldaki çalışmalar bittiği zaman okulumuzun görüntüsü çok güzel olacak, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmalar okullar başlayana kadar biteceğini belirten Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım iç kısımlarda da çalışmalar yapıldığını belirtti. Yıldırım; “Çalışmalar başlayalı 3-4 gün oldu, şimdilik dış cephesi sıvanıyor ardından boyası yapılacak, okullar başlayana kadar çalışmaları bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER