© Gazete As

Okullar Başlayacak, Boşa Akan Su Hala Kesilmedi!

Boşa akan su nedeniyle Necati Perihan Kervancı önündeki Cumhuriyet Bulvarı’ndaki yol da bozuldu. Aylardır akan su nedeniyle yol çamura döndü. Olay TESKİ’ye bildirilmesine rağmen TESKİ ekipleri boşa akan suyla ilgili hiçbir çalışma yapmadı. Yer altından gelen suyun aylardır boşa akması vatandaşların tepkisini çekiyor. 9 Eylül tarihinde okullar eğitime başlayacak, okulların açılmasına az bir süre kala suyun hala kesilmemesi velilerinde tepkisini çekiyor. Kayıt için okula gelen veliler aylardır suyun aktığını belirterek biran önce önlem alınmasını istedi.

Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan Necati Perihan Kervancı Ortaokulu’nun önünde aylardır su boşa akıyor. Vatandaşlar durumu TESKİ’ye bildirdi, TESKİ ise şu ana kadar hiçbir çalışma yapmadı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Aylardır su boşa akıyor, durumu TESKİ’ye bildirdik ama bir türlü ilgilenmediler. Okullar başlayacak ama TESKİ sorunu gidermek için bir çalışma yapmıyor” dedi.

Necati Perihan Kervancı Okulu’nun önünden akan su nedeniyle Cumhuriyet Bulvarı’ndaki yol çamura döndü. Okula kayıt için gelip giden veliler duruma tepki göstererek biran önce boşa akan suyun tamir edilmesini istedi. Gazetemize konuşan veliler, “Aylardır buradaki su boşa akıyor. Cumhuriyet Bulvarı’ndaki yol çamura döndü, yarın öbür gün okullar başlayacak, çocuklarımız bu çamurun içinden okula gidip gelecekler. Biran önce suyun kesilerek yolun yapılmasını istiyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER