© Gazete As

Parkların Bu Görüntüsü Tepki Çekiyor!

Muhittin Mahallesi Atatürk Bulvarı’nın alt kısmında bulunan Santral Parkın görüntüsü duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor.

Parkta oturan kimi vatandaşlar çekirdek kabuklarını, elindeki çöpleri yerlere atması ve parkın temizlenmemesi nedeniyle parkı çöp götürüyor. Özellikle oturma yerlerinin alt kısımlarında çekirdek kabukları, pet şişe ve bardaklar, plastik çöpler etrafa atılmış durumda. Parkın temizlenmemesi ve etrafta çöplerin olmasına tepki gösteren vatandaşlar Çorlu Belediyesi ekiplerine seslenerek parkların biran önce temizlenmesini istedi. 

OTURMA BANKLARININ ETRAFINA ÇÖPLER ATILMIŞ

Parkta oturan kimi vatandaşlar eline geçen çöpleri çöp kutusuna atmak yerine yerlere atması tepki çekiyor. Parkın pislik içinde olduğunu belirten duyarlı vatandaşlar; “Kendini bilmez kimi vatandaşlar oturdukları bankların etrafına çöplerini atmış, bankların altı pislik içinde özellikle çekirdek kabukları, pet şişeler, bardaklar poşetleri etrafa saçılmış durumda. Banklarda oturan vatandaşlar çöplerini yere değil de çöp kutusuna atsalar bu görüntüler oluşmayacak” dedi. 

BELEDİYE PARKLARIN TEMİZLİĞİNE ÖZEN GÖSTERSİN

Parkların temizliğine belediyenin önem vermesini isteyen duyarlı vatandaşlar; “Belediye ekipleri parkları temizliğine önem göstermeli, her yerde çöp var, bu çöplerin her gün temizlenmesi gerekiyor ama maalesef temizlenmemiş. Bu görüntü Çorlu’ya yakışmıyor, Çorlu Belediyesi bu konuda duyarlı olmalı, parkların her gün temizliğini yapmalı” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER