© Gazete As

Sanayi Sitesinin Önünde Çöp Dağları Oluştu!

Günlerdir alınmayan çöpler çevre kirliliği oluştururken bölge esnafı biran önce çöplerin alınmasını istedi. Çöplere çok fazla sinek konduğunu ve kirlilik yarattığını belirten bölge esnafı gazetemize konuştu: “Günlerdir çöpler alınmıyor daha önce çöpleri belediye alıyordu ama birkaç gündür çöpler alınmıyor. Alınmadığı içinde bu şekilde çöp dağları oluştu. Çöplere çok fazla sinek konuyor, bu kabul edilemez” dedi.

Sanayi sitelerindeki çöp rezaleti devam ederken olan vatandaşa ve esnafa oluyor. Günlerdir sanayi sitesinin önündeki çöpler alınmayınca çöpler dışarı taşmış durumda. Çöplere çok fazla sinek konduğunu belirten bölge esnafı insan sağlığının etkilendiğini belirtti. Gazetemize konuşan esnaflar, “Çöpler günlerdir alınmıyor çok fazla sinek konuyor, her yer sinek oldu, Çorlu Belediyesi’nden biran önce çöplerin alınmasını bekliyoruz” dedi.

Sanayi sitesinin önünde bulunan çöplerin biran önce alınmasını isteyen bölge esnafı gazetemize konuştu: “Sanayi sitemizin önünde bu şekilde çöplerin oluşmasını istemiyoruz. Çorlu Belediyesinden çöplerin biran önce alınmasını istiyoruz, yazıktır günahtır. Yaz sıcağında çöpler bu şekilde durması kokuya da sebep oluyor sinek oluşmasına da sebep oluyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER