© Gazete As

‘Sevgi Temalı’ Sergi Büyük Beğeni Topladı

Çorlu’da Eğitim Öğretim veren okullar arasında bulunan Mükerrem Ali Kayan İlköğretim Okulu 4-G sınıfı öğrencileri ve sınıfı öğretmeninin hazırladığı sevgi temalı serginin açılışı yapıldı.

Çorlu’da Eğitim Öğretim veren okullar arasında bulunan Mükerrem Ali Kayan İlköğretim Okulu 4-G sınıfı öğrencileri ve sınıfı öğretmeninin hazırladığı sevgi temalı serginin açılışı yapıldı.

Vatan, bayrak, Atatürk, hayvan, kitap, çocuk ve doğa sevgisi temalı hazırlanan görsel sanatlar sergisinin açılışı Orion Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Mekerrem Ali Kayan İlköğretim Okulu 4-G sınıfının öğrencilerinin hazırladığı serginin açılışına Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın yanı sıra okul müdürleri ve öğrenci velileri de katıldı. Orion Alışveriş Merkezi’nde açılan sergide onlarca sanat ürünü sergilendi. Sergiyi gezen vatandaşlar serginin çok güzel olduğunu vurguladı.

AÇILIŞ KURDELASINI ÇORLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDOĞAN KESTİ

Mükerrem Ali Kayan İlköğretim Okulu 4-G sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeninin hazırladığı görsel sanatlar sergisinin açılışını Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan yaptı. Hüseyin Erdoğan açılış öncesi öğrencilerin hazırladığı oratoryoyu izledi. Öğrenciler tarafından hazırlanan görsel sanatlar sergisinin açılışını yapan Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan yaptığı konuşmada: “Öğrencilerimizi kutluyorum, birbirinden güzel eserleri sergide görebiliyoruz. Mükerrem Ali Kayan İlköğretim okulumuz fark yaratmış, kendilerini tebrik ediyorum, sergimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

SERGİNİN TEMASI SEVGİ VE CUMHURİYET DÖNEMİNDE YAPILANLAR

Sergiyle ilgili gazetemize konuşan Mükerrem Ali Kayan İlköğretim Okulu 4-G sınıfı öğretmeni Güler Subaşı, “Vatan, bayrak, Atatürk, hayvan, kitap, çocuk, doğa sevgisi bunlarla ilgili sevgi temalı çalışmalar var. Aynı zamanda Cumhuriyetimiz 100. Yılına özgü olarak cumhuriyetimizin bize kazandırmış olduğu değerleri de içerdik. İşte Oktay Sinanoğlu olsun, Neşat Ertaş olsun, Barış Manço gibi değerlerimizi de gündeme getirdik. Bazı çalışmalar 2-3 ay sürdü, Buradaki Atatürk tamamen taş işleme bunlar uzun sürede yapıldı. Bunlar çok özel çalışma, geri dönüşeme de çok önem verdik. Burada geri dönüşüm kapaklarla ilgili önemli çalışmalar yaptık” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER