© Gazete As

Şimdi Daha Güzel

Omurtak Caddesi ile Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği eski Kız Meslek Lisesi kavşağındaki heykeller ve fıskiyeler yenilendi. Vatandaşlar “şimdi daha güzel” diyerek büyükşehir belediyesine teşekkür etti.

Uzun yıllardır fıskiyelerin estetikten uzak bir şekilde akması ve heykellerin bakımsız olmasını gazetemiz sürekli gündeme getirmişti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gazetemizin haberleri üzerine yenileme çalışması yaptı, hem heykellere bakım yapıldı hem de fıskiyeler daha ahenk içinde akmaya başladı. Fıskiyelerin yapılma amacı şehirlere estetik katmak olurken eski Kız Meslek Lisesi kavşağındaki fıskiyeler estetikten çok uzaktı.

Gazetemiz şehirlere estetik katmak için yapılan fıskiyelerin dağınık görüntüsünü sürekli gündeme getirdi. Gazetemizin konuyu gündeme getirmesiyle birlikte büyükşehir belediyesi harekete geçti. Yenilenen fıskiyeler ve heykeller şimdi daha güzel görüntü oluştururken vatandaşlarda gazetemize teşekkür etti. Çorlu’da estetiğe önem veren duyarlı vatandaşlar, “Fıskiyeler şimdi çok güzel oldu, en azında ahenk içinde akıyor ve bir estetiği var, bunun için gazetenizin haberleri çok etkili oldu. Sizlere çok teşekkür ediyoruz, bu konuda duyarlı olduğunuz için büyükşehir belediyesine de yaptığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER