© Gazete As

Sıra Dışı Mezuniyet Töreni

Çorlu Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrencilere belgeleri verildi.

1979 yılında kurulan daha önceki isimleri Çorlu Ticaret Lisesi, Çorlu Ticaret Meslek Lisesi, Çorlu Bahçelievler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olan Şehit Ulaş Türk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi sıra dışı bir mezuniyet törenine imza attı. Eski mezunlarıyla da bir araya gelen Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet töreninde Ceza İnfaz Kurumlarında çalışan İnfaz ve Koruma memurlarının oluşturduğu GRUP CTE’de bir konser verdi.

ÖĞRENCİLERE MEZUNİYET BELGELERİ VERİLDİ

Çorlu Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrencilere belgeleri verildi. Öğrenciler tek tek sahneye davet edilerek sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler tekrar yerlerine geçti. En son mezun olan öğrencilerin tamamı sahneye davet edilerek kepleri havaya atıldı. Okulda dereceye giren öğrencilere de plaketleri verildi. Birinci olan öğrenciye ödülünü okul müdürü Fatihan Bektaş verdi.

ENGELLİ ÖĞRENCİ SEMİH AYDIN’DA MEZUNİYET BELGESİNİ ALDI

Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı alanını bitiren engelli Semih Aydın’da mezuniyet belgesini aldı. Tekerlekli sandalyeyle mezuniyet törenine katılan Semih Aydın mezuniyet belgesini alırken büyük alkış aldı. Okul Müdürü Fatihan Bektaş Semih Aydınla ilgili yaptığı açıklamada: “Derslerinde başarılı, arkadaşlarıyla iyi geçinen, arkadaşları tarafından sevilen bir öğrencidir” yorumunu yaptı.

OKULUN ESKİ MEZUNLARIDA TÖRENE KATILDI

1979 yılında kurulan eski isimleri Çorlu Ticaret Lisesi, Çorlu Ticaret Meslek Lisesi, Çorlu Bahçelievler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olan Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden önceki yıllarda mezun olanlarda törene katıldı. Eski mezunlarla yeni mezunların buluştuğu törende renkli görüntüler oluştu.

İNFAZ VE KORUMA MEMURLARINDAN OLUŞAN GRUP CTE’NİN KONSERİ BÜYÜLEDİ

2014 yılında kurulan Ceza İnfaz Kurumlarında çalışan infaz ve koruma memurlarından oluşan Grup CTE’nin konserinde öğrenciler doyasıya eğlendi. Mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra formalarıyla sahneye çıkan Grup CTE birbirinden güzel şarkıları öğrencilerle birlikte seslendirdi. Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Cemile Gıcılı konserle ilgili yaptığı açıklamada:  Grup CTE 2014 yılında kurulmuş olup farklı Ceza İnfaz Kurumları'nda çalışan, müziğe ilgi ve yeteneği olan İnfaz ve Koruma memurlarının oluşturduğu onların deyimiyle gardiyanlardan oluşan müzik grubu T.C. Adalet Bakanlığı Ord. Prof. Dr. Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi izniyle okulumuza gelerek öğrencilerimize iki saat boyunca müzik şöleni yaşattılar” ifadelerine yer verdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER