© Gazete As

Tek Fotoğraf Karesinde 3 Araç!

Çorlu’nun en büyük sorunlarından bir tanesi araçların kaldırımlara çıkması, fotoğraf makinemizin objektifine yansıyan görüntüde 3 aracın kaldırımda olması dikkat çekti.

Esnafa mal getiren firmaların park yeri bulamaması, sıkça kaldırımlara çıkarak yüklerini boşaltmalarına neden oluyor. Bu durum, vatandaşların yürüyüş güzergahını engelleyerek yaya trafiğine olumsuz etki yapıyor. Yük boşaltmak için oluşturulan ceplerin ise diğer araçlar tarafından otopark olarak kullanılması, sorunu daha da derinleştiriyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden bu konuda çözüm bulmalarını talep ediyor.

HERGÜN BÖYLE ARAÇLAR ONLARCA DAKİKA KALDIRIM İŞGALİ YAPIYOR

Çorlu’da kaldırım işgalleri devam ederken, soruna karşı yetkililerin çözüm bulamaması tepki çekiyor. Fotoğraf karesine yansıyan görüntülerde 3 aracın birden kaldırımda olması dikkatlerden kaçmıyor. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Her gün böyle, sabah saatlerinde firmalar çarşı merkezinde kaldırımlara çıkarak yüklerini boşaltmaya çalışıyor. Bazen sayı daha da fazla oluyor. Şu anda 3 araç var bazen sayı daha da fazla olabiliyor. Yük boşaltma cepleri otopark olunca araçlarda park edecek yer bulamayıp kaldırımları işgal ediyor” dedi.

SORUNA KARŞI YETKİLİLER İLGİSİZ 

Soruna karşı yetkililerin ilgisiz olduğuna dikkat çeken vatandaşlar konuşmasını sürdürdü: “Çorlu’nun maalesef en büyük sorunlarının başında kaldırım işgalleri geliyor. Araçlar gelişigüzel kaldırıma çıkıp arabalarını park ediyor. Araçlar onlarca dakika kaldırımın üzerinde kalıyor, bu durum yaya trafiğini olumsuz etkiliyor. Yetkililer kaldırım işgalleriyle ilgili hiçbir adım atmaması kabul edilemez. Biran önce tedbir alınmalıdır” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER