© Gazete As

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer; Açığa Akan Kanalizasyon Kalmayacak!

Çorlu ve Ergene’de incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer; “Açıktan akan kanalizasyon kalmayacak, temiz ve sağlıklı çevre için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Candan Yüceer ve TESKİ Genel Müdürü Mehmet Ali Şişmanlar Çorlu ve Ergene’de incelemelerde bulundu. Başkan Yüceer ve beraberindekiler Emlak Konutları Bölgesi’nde açıktan akan derede de incelemelerde bulundu. Bazı binaların kanalizasyon sularının karıştığı derede inceleme yapan Başkan Yüceer, “açıktan akan kanalizasyon kalmayacak” diyerek net mesajlar verdi. 

AÇIKTAN AKAN DERELERE KANALİZASYON HATLARI DA BAĞLANIYOR 

Çorlu’da Bülent Ecevit Bulvarı’nın alt kısmında yer alan açıktan akan derelere kanalizasyon hatlarının bağlanması nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşlar durumdan şikayet ediyordu. TESKİ o derelerde çalışma yaptı, Bülent Ecevit Bulvarının altındaki dereyi ıslah etti. Yine Zafer Mahallesi’nde açıktan akan dereye kanalizayon suları karışıyordu ve açıktan akıyordu. Büyükşehir Belediyesi orada da çalışma yaparak dereyi kanallar yardımıyla yerleşim yerlerinin uzağına taşıdı. Emlak Konutları Bölgesi’ndeki derede de yine kanalizasyon suları dereye akıyor. Şimdi büyükşehir orayla ilgili de çalışma yapacak. 

BAŞKAN YÜCEER; “40’A YAKIN ATIK SU SURUNUNU ÇÖZDÜK KALANLARI DA HIZLA ÇÖZECEĞİZ”

Çorlu ve Ergene’de incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer yaptığı açıklamada: “Açığa akan kanalizasyon kalmayacak! Çorlu ve Ergene ilçelerimizde, doğaya karışan 40’a yakın atık su sorununu çözdük. Kalanları da hızla çözmeye devam ediyoruz! Temiz çevre, sağlıklı gelecek için çalışıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER