© Gazete As

Tema Parkı’nda ‘Akşam Sefası’!

Akşam serinliği çıktığı zaman arabalarıyla Tema Parkı’na giren kimi vatandaşlar sofrayı kuruyor. Gece geç saatlere kadar içki içilen Tema Parkı’nda yüksek sesler çevredeki vatandaşları rahatsız ediyor. Her gün yaşanan sorun karşı önlem alınmaması ve Tema Parkı’nın bir türlü park yapılarak milletin hizmetine sunulmaması tepki çekiyor. 160 dönümlük Tema Parkı’na özellikle içki içinler akşam saatlerinde giriyor. Yaşanan bu olumsuzlukların önüne geçilmesini isteyen vatandaşlar Tema Parkı’nın biran önce yapılarak hizmete açılmasını istedi.

Tema Parkı Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı’na tahsisli olurken, yıllardır hiçbir adım atılmadı. Konuya tepki gösteren vatandaşlar, “Yıllardır Tema Parkı bu şekilde bekletiliyor, hiçbir adım atılmıyor. Biran önce buranın park yapılarak güvenliğinin sağlanması ve burada insanların spor yapmasını, piknik yapmasını, sosyal donatı alanlarında eğlenmesini çocuk sesleriyle cıvıldamasını istiyoruz. Akşamları sarhoşların nara seslerini değil, çocuk sesleri duymak istiyoruz. ” dedi.

“Olumsuzlukların giderek arttığı Tema Parkı’na her akşam onlarca araç girip çıkıyor” diyen vatandaşlar bu durumun biran önce düzelmesi gerektiğine vurgu yaptı. Tekirdağ Valiliği’ne seslenen vatandaşlar Tema Parkı’nın hiç olmazsa güvenliğinin sağlanmasını istedi. Her gün silah atışları da yapıldığı belirten vatandaşlar bu olumsuzlukların son bulmasını ve Tema Parkı’nın yapılmasını talep etti.

Tema Parkı yapılıp halkın hizmetine sunulduğu zaman Çorlu’ya çok büyük katkısının olacağını belirten vatandaşlar: “Tema Parkı Çorlu’nun kanayan yarası, bu kadar büyük bir yeşil alan varken insanların bu yeşil alandan faydalanamamasını kabul edemiyoruz. Yaklaşık 8-9 yıldır atıl bekliyor, bir yeri yapmak bu kadar zor mu? Tekirdağ Valiliği’nden bakanlıklardan bu yerin biran önce açılmasını talep ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER