© Gazete As

Tema Parkı’ndaki Çalışma Dikkat Çekti

TEMA Parkında sondaj çalışmalarına uzun süredir devam eden TESKİ ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Gazetemizin edindiği bilgilere göre TESKİ Çorlu’ya içme suyu sağlamak için sondaj çalışması yapıyor. Suyun yaklaşık 250 ile 350 metreler arasında çıkartılması bekleniyor. Tema Parkı’nda yapılan çalışma vatandaşları heyecanlandırdı, vatandaşlar için Tema Parkı’ndaki çalışmaları araştırdık. Tema Parkı’nda sadece TESKİ su çıkarmak için sondaj çalışması yapıyor. Su çıktıktan sonra TESKİ’nin Tema Parkı’ndaki işi bitecek.

SUYUN 250 İLE 350 METRELER ARASINDA ÇIKMASI BEKLENİYOR

TESKİ yetkililerinden Tema Parkı’nda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldık, yetkililer Tema Parkı’nın su havzası içinde olduğunu belirterek sondaj çalışması yapıldığını belirtti. Suyun ise 250 ile 350 metrelerin arasında çıkmasını beklediklerini belirten yetkililer su çıktıktan sonra TESKİ’nin Tema Parkı’nda işinin biteceğini belirtti.

TEMA PARKI SU HAVZASI İÇİNDE KALIYOR

Çorlu’nun içme suyunu sağlamak için sondaj çalışmaları yapan TESKİ ekipleri Tema Parkı’nın su havasının içinde kaldığını belirtti. Tema Parkı’nın tam ortasında sondaj çalışmalarına devam eden TESKİ ekipleri akşam geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürüyor. Çorlu’daki içme sularının su kuyularından karşılanması nedeniyle TESKİ belli bölgelerde sondaj çalışmaları yapıyor. Suyun metrelerce aşağıda olması nedeniyle TESKİ’nin çalışmaları da uzuyor.

ÇALIŞMAYI GÖREN VATANDAŞLAR HEYECANIYOR

Tema Parkı’nda yapılan çalışmaları gören vatandaşlar Tema Parkı’nın yapıldığını düşünerek heyecanlanıyor. Gerçeği öğrenen vatandaşlar ise hayal kırıklığına uğruyor. Yıllardır Tema Parkının hizmete girmesini bekleyen vatandaşlar gazetemize konuştu: “Yıllardır Tema Parkı’nın hizmete girmesini bekliyoruz. Çalışmaları da görünce bir şey yapıldığını düşündük ama gerçek çok başkaymış” dedi.

TEMA PARKINDAKİ OLUMSUZLUKLAR DEVAM EDİYOR

Yıllardır Tema Parkı’nda yaşanan olumsuzluklar aynı şekilde devam ediyor. Tema Parkı’ndaki ağaçların altlarında içki içilirken yine fuhuş olayları da devam ediyor. Arabasıyla Tema Parkına giren kendini bilmez vatandaşlar parkta içki içmeye devam ediyor. Fuhuş olaylarının da yaşandığı Tema Parkı’nda vatandaşlar olumsuz olaylar görmek istemediklerini belirtti. Akşam saatlerinde silah seslerinin de duyulduğu Tema Parkı’nın biran önce hizmete girmesini bekleyen vatandaşlar daha kaç yıl bekleyeceklerini sordu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER