© Gazete As

TOKİ İddialarına Cevap Verdi

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle basın mensuplarına TOKİ iddialarına karşı konuştu. Kenan Kelle kendisinin TOKİ’den her hangi bir daire ve dükkan almadığını belirtti. Yöneticilerinden sadece Sebahattin Birsöz’ün 2019 yılında girmiş olduğu kuradan bir tane dairesinin olduğunu belirten Kenan Kelle her hangi bir yöneticisinin TOKİ’den dairesi olmadığını ifade etti. Kadın Kolları Başkanı Neriman Çivici’nin dükkan ihalesini girdiğini belirten Kenan Kelle fiyatların yüksek olması nedeniyle daha sonra ödeyemeyip hakkından feragat ettiğini belirtti.

“TOKİ’DEN HERHANGİ BİR DAİREMİZ YOK!”

15 Temmuz Şehitlerini anarak sözlerine başlayan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle TOKİ iddialarıyla ilgili konuştu. Kenan Kelle, “Burada TOKİ’den her hangi bir dairemiz yok. Sebahattin Birsöz başkan vekili arkadaşımızın 2019 yılında üzerinde her hangi bir tapu yok, dairesi yok, 2019 yılında girmiş olduğu kurada kendisine bir tane daire çıkmış. Onun dışında herhangi bir yönetim kurulu arkadaşımızın benim bildiğim kadarıyla dairesi yok. Artı şöyle bir durum var 2019 yılında girilen kurulan hiçbir yönetim kurulundaki arkadaşlarımız yok, yani yönetici değiller. Birçok insan o gün birbirlerini de tanımıyorlar. Yönetimdeki insanlar birbirlerini daha yeni tanıştı, siyasette de yeni buluştular. Birde orada Neriman Çivici’nin eşi olduğunu söyledikleri kadın kolları başkanımız Neriman hanımın eşi Murat Çivici’dir. Çivici soy isminde bir tane aile var, onun çıktığını söylüyorlar. O da sadece soy isim benzerliğidir. Onun dışında her hangi bir tane yok, Neriman Hanım bir tane açık artırma ihaleyle almış olduğu ihale var. Kemalattin Mahallesi’ndeki dükkân 33 metrekaredir, kendisinden istediğim zaman bakmıştım. 600 bin liraya satışa çıkan dükkanı 3 milyon 650 bin liraya almış, yüzde 20’de buna KDV ekleniyor. 4 milyon 300 bin liraya geliyor. Daha sonradan dükkânın taksitlerini ödeyemediği için dükkândan feragat etti. Şu anda Neriman Hanımın ne dükkânı var, ne de dairesi var. Onun dışında Sebahattin Birsöz arkadaşımızın 2019 yılındaki kuradan bir tane dairesi var” dedi.

TOKİ’DEN EVRAK ALIP SİZ BASIN MENSUPLARIYLA DA PAYLAŞIRIM

E Devletine girerek basın mensuplarına gayrimenkullerini gösteren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle; “E devletime kendim girdim, sizlerde gördünüz üzerindeki gayrimenkulleri tek tek gösterdim” Şirketlerin üzerinden her hangi bir daire alamıyorsunuz. Dükkan alabilirsiniz, o da ancak şu şekilde olabilir açık artırmaya girerseniz alabilirsiniz. Bunun dışında kurayla her hangi bir şey alamazsınız. E devletten sizlere gösterdim, bunun dışında TOKİ’den evrak alıp siz basın mensuplarıyla da paylaşırım. Biz Çorlu’nun menfaatleri için uğraşıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER