© Gazete As

Turnuvada Demir Dojo Altın Kemerin Sahibi Oldu

Ankara’da düzenlenen ve 3 gün süren turnuvada Demir Dojo sporcuları yine başarıya imza attı. Başarılı olan sporcular Çorlu’ya altın kemer ile döndü. Daha önce Avrupa Şampiyonalarına katılan Ege Uysal milli sporcu olmuştu, Ankara’da düzenlenen turnuvaya da katılan Ege Uysal birincilikle döndü.  Ege Uysal ile birlikte Buket Söğüt, Mehmetcan Demirkan, Emiralp Zorlu, Efe Dursun Işık kendi alanlarında birinci olarak altın madalya aldı.  Demir Dojo sporcularından Hüseyin Baran Hale Nur Demir, İsmail Demir, Ali Atman, Ömer Can Abacığolu 2’inci olarak gümüş madalyanın sahibi oldular. Ahmet Anıl Özaltın, Cem Polat Çakmak, Ege Deniz Acı, Yağız Berke Özdoğan Mehmet Altıntaş Efe Can Tamar Burak Can Dişçi ve Elif Demir 3’üncü olarak bronz madalya aldı.

MİLLİ SPORCU OLAN EGE UYSAL TURNUVADA BİRİNCİ OLDU

Geçtiğimiz Nisan Ayında Romanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasına katılarak milli sporcu unvanını almıştı Henüz 17 yaşında olan Ege Uysal 3 yıldır MMA sporuyla uğraşıyor. Katıldığı turnuvalarda dereceyle dönen Ege Uysal son turnuvada birincilikle döndü.

ALTIN KEMER DEMİR DOJO SPOR KLUBÜNE TESLİM EDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen ve 3 gün boyunca devam eden turnuvada altın kemer alan 77 kiloda altın kemer alan Mehmetcan Demirkan, kemeri Demir Dojo Spor Kulübü’ne teslim etti. Demir Dojo’nun hem antrenörü hem de sahibi olan Polat Demir altın kemeri alarak tüm sporcularına turnuvada gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik etti. Polat Demir turnuvada kendilerine sponsorluk desteği veren Ankara Büyükşehir Belediyesi ve diğer sponsorlarına da teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER