© Gazete As

Uyarı Levhası Olan Durak Boş, Olmayan Dolu!

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi iş birliği ile bazı duraklara uyarı levhası konuldu, bazı duraklara ise konulmadı. Uyarı levhasının olduğu durakların boş olduğu görülürken, levhanın olmadığı duraklara ise araçlar park etmeye devam ediyor.

Özellikle şehir merkezinde bulunan duraklara her gün araç park etmesi nedeniyle yetkililer harekete geçerek uyarı levhaları koydu. Duraklara araçlar park etmesin diye Çorlu Kaymakamlığı, Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi işbirliği ile bazı duraklara, kamera sistemi ve dron ile trafik denetimi yapılmaktadır levhası konuldu. Bazı duraklara bu levhalar konulurken bazı duraklara ise konulmadı. Levhanın olduğu duraklarda araç parkı yapılmazken olmayan duraklara yine arabalar park etmiş durumda. 

HAYATA GEÇİRİLEN UYGULAMA KARARLILIKLA YÜRÜTÜLMELİ  

Çorlu’da duraklara getirilen yeni uygulamanın kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğine dikkat çeken duyarlı vatandaşlar gazetemize konuştu: “Çorlu’da şehir merkezinde yeni bir uygulama başladı. duraklara bazı noktalara “KGYS ve Dron ile Trafik Denetimleri Yapılmaktadır” uyarı levhaları konuldu. Bu levhalar bazı sürücülerde caydırıcı etkisi oluyor, en azından duraklara araçlar park etmiyor. Neden bu uyarı levhaları bütün duraklara konulmadı. Bu uygulama kararlılıkla yürütülürse bir daha kimse durağa arabasını park etmez” dedi. 

UYGULAMA YAYGINLAŞTIRILSIN

Park eden araçlar nedeniyle belediye otobüsleri durağa giremiyor. Çorlu’nun en büyük sorunlarından biri duraklara araba park etmesi olurken yeni getirilen uygulama bazı yerlerde etkisini göstermeye başladı. Çorlulu vatandaşlar uygulamanın yaygınlaşmasını istiyor. Bütün duraklara aynı levhalardan konulması gerektiğine dikkat çeken duyarlı vatandaşlar yetkililere seslendi. “Çorluda maalesef çoğu durak park yeri olarak kullanılıyor. Bunun önüne geçmek için bir adım atıldı, bu adımın daha da büyütülmesi ve geliştirilmesi gerekiyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER