© Gazete As

Uyuşturucu Bağımlıları İzbelik Alanı Mesken Tuttu

Cemaliye Mahallesi’nde uzun zamandır süregelen izbelik alan sorunu mahalle sakinlerini tedirgin etmeye devam ediyor. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu, otlar ve ağaçlarla kaplanmış bu boş arazinin bir an önce temizlenmesini talep eden mahalle sakinleri, yetkililere seslenerek, mahalle aralarında izbelik alan istemediklerini belirtti.

Cemaliye Mahallesi Sabri Bey Sokak'ta yer alan izbelik alan, madde bağımlılarının sıklıkla gelip gittiği bir yer haline gelmiş durumda. Mahalle sakinleri, bu durumun kendilerini ciddi şekilde tedirgin ettiğini ifade ederek, izbelik alanların temizlenmesi gerektiğini vurguladı. Mahalleliler, “Mahalle ortasında kalan izbelik alanların temizlenmesini istiyoruz. Bu alanlarda hem alkol hem uyuşturucu kullanılıyor, hem de başka olumsuz olaylar yaşanıyor. Bu alanlar temizlenmezse sorunlar devam eder” şeklinde konuştu.

Cemaliye Mahallesi’nde bulunan izbelik alandaki otların biçilmesi, ağaçların budanması ve alanın tamamen temizlenmesi gerektiğini söyleyen mahalle sakinleri, yıllardır bu sorunun çözülmemiş olmasının kaymakamlık ve belediye tarafından zamanında müdahale edilmemesinden kaynaklandığını düşünüyor. Vatandaşlar, izbelik alanların bir an önce temizlenmesini talep ediyor.

İzbelik alanların temizlenmesi durumunda madde bağımlılarının da bu alanlardan uzaklaşacağını belirten mahalle sakinleri, “İzbelik alan temizlenirse madde bağımlıları bir daha buraya gelemez, biz de rahat ederiz. Bir an önce buradaki izbelik alan temizlenmeli” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER