© Gazete As

Vahap Akay Tekirdağ İçin Yola Çıkıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını 26 Kasım Pazar günü saat 14.00’da CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda açıklayacak.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını 26 Kasım Pazar günü saat 14.00’da CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda açıklayacak. Akay, bu önemli açıklaması öncesinde yaptığı duyuruda, uzun süredir devam eden spekülasyonların ardından artık memleketi ve Türkiye sevdasıyla Tekirdağ’ lı hemşehrilerine gelecek güzel günlerin müjdesini vermek istediğini belirtti.

Aday adaylığı açıklamasına tüm Tekirdağlıları davet eden Akay, "Bir memleket sevdası, bir Tekirdağ sevdası, bir Türkiye sevdası diyerek bu topraklara sahip çıkmak için Tekirdağlı hemşehrilerimize gelecek güzel günlerin müjdesini vermemize çok az kaldı. 26 Kasım Pazar günü saat 14.00’da CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda yapacağımız Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamamıza tüm Tekirdağlı hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi.

İki dönemdir Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yürüten Vahap Akay, aday adaylığını resmi olarak açıklarken, daha önce aday adaylığını açıklayan CHP Eski Milletvekili Candan Yüceer'in ardından gelen ikinci isim oldu. Şu ana kadar iki isim resmi olarak adaylığını açıklarken, mevcut büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın da aday adayı olması bekleniyor. CHP içinde büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı için yarışan isimler arasında meraklı bekleyiş sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER