© Gazete As

Yulaflı Mahallesi'ne Başkan Topak Müjdesi

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Yulaflı Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni projeyi sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu. Başkan Topak, “Ergenemizde hizmete ara vermeden devam ediyoruz. Yulaflı Mahallesi’ne kazandıracağımız bu projeyle mahallemize yeni bir soluk getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında, Hanımeli Kadınlar Kafe’si, Muhtarlık Hizmet Binası ve Sağlık Ocağı’nın bir arada yer alacağı belirtildi. Başkan Topak, “Bu proje ile Yulaflı Mahallesi’nde yaşayan hemşerilerimize çok yönlü bir hizmet sağlayacağız.” dedi.

Kadınların sosyal yaşamlarına katkıda bulunacak olan kafenin, aynı zamanda mahalledeki buluşma noktası olacağını vurgulayan Topak, bu alanın kadın girişimciliğini destekleyen bir merkez haline geleceğini belirtti. Sağlık Ocağı ile vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini ifade eden Topak, "Sağlık hizmetlerimizi daha yeni, daha modern bir imkânla hemşerilerimize sunacağız.” şeklinde konuştu. Muhtarlık binası ile de mahalle sakinlerine daha hızlı ve verimli hizmetlerin sunulacağına dikkat çekti.

Yulaflı Mahallesi’nin geleceğine yönelik gerçekleştirilecek bu projelerle mahalledeki yaşam kalitesinin artacağına inandığını belirten Başkan Topak, “Birlikte daha güçlü, daha güzel bir Ergene inşa edeceğiz.” dedi. Ergene Belediyesi olarak önceliklerinin her zaman hemşehrilerinin refahını iyileştirmek olduğunu ifade eden Topak, bunun için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini söyledi. Seçilmesinin ardından geçen 6 ay boyunca birçok projeye imza atan Başkan Topak’ın sıradaki projesi, hemşerileri tarafından merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER