© Gazete As

Yüreğimdeki Irmak Korosu, Müzik Ziyafeti Sundu

Çorlu'da müzik tutkunlarını bir araya getiren unutulmaz bir konser gerçekleşti. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu, Yüreğimdeki Irmak Korosu'nun muhteşem performansına ev sahipliği yaptı.

Çorlu'da müzik tutkunlarını bir araya getiren unutulmaz bir konser gerçekleşti. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu, Yüreğimdeki Irmak Korosu'nun muhteşem performansına ev sahipliği yaptı. Anne, baba ve çocuklardan oluşan koro, seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.

2016 yılının Şubat ayında kurulan Yüreğimdeki Irmak Korosu, özel bir müzik topluluğu olarak öne çıkıyor. Kurucusu, yönetmeni ve müzik öğretmeni olan şef Buğra Keskin liderliğindeki koronun, resmi veya özel bir kuruma bağlı olmadan bu başarıyı elde etmesi dikkat çekiyor.

Koronun benzersiz özelliklerinden biri, çeşitliliği ve her tarzı icra etme çabası. Türk Halk Müziği'nden Türk Pop Müziği'ne, Arabesk'ten Rock'a kadar geniş bir repertuara sahip olan koro, Türkçe her tarzı dinleyicilerle buluşturuyor. Ayrıca, koroda yer alan çocuklar, anneleri, babaları veya her ikisiyle birlikte sahne alarak benzersiz bir deneyim yaşıyorlar.

Son konserde, 27 kişilik bir ekip sahneye çıkan Yüreğimdeki Irmak Korosu On bir çocuk, iki genç ve on dört yetişkinin yer aldığı konserde, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Korodaki en genç üye ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi olup, yaş sınırı olmamasıyla yetişkinlerin de katılımına imkan sağlıyor.

Koronun ismi, şef Buğra Keskin'in kızının adından esinlenerek seçilmiş. Yüreğimdeki Irmak Korosu, müzik tutkunlarını bir araya getirerek ailelerin birlikte keyifli vakit geçirebileceği özel bir platform olmaya devam ediyor.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER