Tekirdağ
11 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ü anma törenleri, Çorlu Atatürk meydanında gerçekleştirildi


10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ü anma törenleri, Çorlu Atatürk meydanında gerçekleştirildi

Atatürk meydanından gerçekleştirilen anma törenlerine, Çorlu Kaymakamı Murat Eren, 5’inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Muammer Alper, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve Çorlu halkı katılım sağladı.

Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85’inci yıl dönümünde gerçekleştirilen anma törenleri, çelenk koyma töreni ve 2 dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşının söylenmesi ile son buldu.

Tören, geçmişe duyulan saygıyı yansıtan anlamlı bir atmosferde geçerken, katılımcılar bir arada olmanın ve milli birlik bilincinin önemini bir kez daha vurguladı. Çorlu halkının büyük bir ilgi ve duyarlılıkla katıldığı etkinlik, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına olan bağlılığın bir göstergesi olarak öne çıktı. Anma törenlerinde bir araya gelen herkes, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Atatürk’ün ilkelerine olan bağlılıklarını bir kez daha dile getirerek, birlik ve beraberlik içinde geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleme kararlılığı sergiledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!