Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bakım Yapılmayan Otopark Tepki Çekiyor


Bakım Yapılmayan Otopark Tepki Çekiyor
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait TEKPARK tarafından işletilen Mandıra Caddesi üzerindeki otoparkın bakımsız hali vatandaşların tepkisini çekiyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait TEKPARK tarafından işletilen Mandıra Caddesi üzerindeki otoparkın bakımsız hali vatandaşların tepkisini çekiyor. Çorlu’da Mandıracı Caddesi üzerinde bulunan ve yıllardır yatırım yapılmayan bu otopark, saati 22 liraya hizmet veriyor olmasına rağmen bakım eksiklikleri ile dikkat çekiyor. Her gün onlarca aracın giriş-çıkış yaptığı açık otoparkın hem zemini hem de etrafındaki çöpler rahatsızlık yaratıyor.

Vatandaşlar, otoparkın durumu hakkında gazetemize şu açıklamayı yaptı: “Otopark yıllardır bu şekilde, hiçbir yatırım yapılmıyor. Araçlar girdiğinde zemin düzgün olmadığı için toz kalkıyor. Zeminin mutlaka düzeltilmesi gerekiyor.”

Hurda Araç Yıllardır Otoparkta

Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi üzerindeki açık otoparkta yıllardır duran hurda araç, tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar, “Bu hurda araç yıllardır burada duruyor. Otoparkın köşesinde böyle beklemesi kabul edilemez. Hurda araç mutlaka buradan kaldırılmalı” şeklinde konuştu.

Akşam Saatlerinde Güvenlik Sorunları

Vatandaşlar, akşam saatlerinde açık otoparkta istenmeyen olayların yaşandığını belirtti. Özellikle havanın kararmasıyla birlikte alkol ve uyuşturucu kullanımına rastlandığını ifade eden vatandaşlar, “Hava karardıktan sonra burada istenmeyen görüntüler oluyor. Araç içinde uygunsuz davranışlar, uyuşturucu kullanımı gibi olaylar yaşanıyor. Bu konularda da gerekli tedbirler alınmalı” dedi.

Araçlar Toz İçinde Kalıyor

Otoparkın zemininin düzgün olmaması nedeniyle araçların toz içinde kaldığını belirten vatandaşlar, “Araçlar maalesef toz içinde kalıyor. Otoparkın zeminine yatırım yapılması gerekiyor. Her giriş çıkışta saatine 22 lira ödüyoruz. Onlarca aracın girip çıktığı bir belediye otoparkının bu halde olması kabul edilemez” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!