Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başarı Hikayeleri ve Spor Gösterileriyle 19 Mayıs

Başarı Hikayeleri ve Spor Gösterileriyle 19 Mayıs
Çorlu’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Çorlu’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı. Çorlu Atatürk Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma töreniyle başlayan etkinlikler, halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kutlamalar, sabah saatlerinde Çorlu Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk koyma töreniyle başladı. Sporcu gençler, öğrenciler ve protokol üyelerinin hazır bulunduğu törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Çelenk koyma töreninin ardından tüm katılımcılar, Çardaklı Çeşme Sahnesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Kaymakamlık öncülüğünde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen yürüyüş sırasında marşlar çalındı. Öğrenciler, Atatürk ve Türk bayraklarıyla yürüyerek gösterilerin yapılacağı alana ulaştılar.

19 Mayıs törenlerine Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Türk, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Ulutürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çardaklı Çeşme Sahnesi'nde devam eden etkinliklerde, Türkiye genelinde başarı elde eden sporculara ödülleri takdim edildi. Sahneye çıkan sporcular, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Ödül töreninin ardından sahnede çeşitli spor gösterileri yapıldı. 19 Mayıs'ın anlam ve önemini anlatan şiirler okundu. Gösteriler, izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü ve büyük bir beğeniyle karşılandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, kutlamalarla tamamlandı. Çorlu halkı, birlik ve beraberlik içinde bayramı kutlayarak, Atatürk'ün gençlere olan güvenini ve mirasını bir kez daha onurlandırdı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!