Tekirdağ
10 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bayramlık Kıyafetler İçin Pazarda Yoğunluk Oluştu

Bayramlık Kıyafetler İçin Pazarda Yoğunluk Oluştu

Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi Çorlu’da vatandaşlar pazara akın etti. Cuma günleri kurulan giyim pazarında vatandaşlar bayramlık kıyafetlerini almak için pazarda yoğunluk oluştu. Önce pazarı gezen vatandaşlar ardından beğendikleri kıyafetleri aldı. Yüzlerce çeşit kıyafet bulunduğu Pazar yerinde kimi tezgah önünde ciddi yoğunluklar oluştu. Özellikle kadınlar hem çocukları için hemde aileleri için alışveriş yaptı.

CUMA GÜNLERİ SADECE GİYİM PAZARI KURULUYOR

Bayramlık kıyafetlerini almak için pazara giden vatandaşlar gazetemize konuştu: “Pazarda kıyafetler daha uygun, hem çok fazla çeşit var, hem de daha ucuz olduğu için pazarı tercih ediyoruz. Çorlu’da Cuma Günleri sadece giyim üzerine Pazar kuruluyor. Yüzlerce çeşit kıyafeti burada bulabıyorsunuz, tişört, pantolon, kadın elbiseleri çok fazla çeşit var. Çocuklarımız için ve ailemiz içinde kıyafet alıyoruz” dedi.

BAYRAMDA GÜZEL KIYAFETLER GİYİLİR

Bayramda güzel kıyafetlerin giyildiğini belirten vatandaşlar, “Bayramda herkes sabah kalkar namazını kılar ardından güzel kıyafetleri giyerler. Bayram günü herkes temiz ve güzel gözükmez için bayramlıklarını giyer bu bizim geleneğimizdir. O yüzden bayram öncesi Cuma pazarının kurulması çok iyi oldu, gelip buradan bayramlıklarımızı kolayca alabildik. Çok fazla insan alışveriş yapıyor” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!