Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Bülent Ecevit Bulvarı Hizmet Bekliyor

Bülent Ecevit Bulvarı Hizmet Bekliyor

Yer yer çökmelerinde başladığı Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde yağmur suyu ve atık su hattı için TESKİ çalışma yapmıştı. Bülent Ecevit Bulvarı’ndan Ekin Caddesi istikametine doğru çıkan yağmur suyu ve atık su alt yapı çalışmaları için bölgede kazı çalışması yapıldı. Önerler Mahallesi ile Zafer Mahallesi’ni kapsayan alt yapı çalışmaları Mart Ayı’nda başlamıştı. Mart Ayında başlayan çalışmalar yaklaşık bir ay sürdü, Nisan sonu gibi biten çalışmaların ardından üst yapı çalışmalarının yapılmaması tepki çekti. Bülent Ecevit Bulvarı’nın asfaltının atılması bekleniyor.

TESKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarından sonra 4 aydır Bülent Ecevit Bulvarı’nın asfaltının atılması bekleniyor. Nisan Ayı sonu gibi biten çalışmaların ardından vatandaşlar bölgedeki kazılan noktaların üst yapısının yapılmasını beklerken belediyenin üst yapıyı yapmaması tepkilere neden oluyor. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Alt yapı çalışmaları yapıldı ve bir daha Bülent Ecevit Bulvarı için bir girişimde bulunulmadı. Biran önce asfaltının atılmasını bekliyoruz” dedi.

Asfaltının atılması için daha kaç ay bekleyeceğiz diyen araç sürücüleri belediyeye tepki gösterdi: “Yaklaşık 4 aydır Bülent Ecevit Bulvarı’nın asfaltının atılmasını bekliyoruz ama bir türlü atılmıyor. Daha kaç yıl bekleyeceğiz. Bülent Ecevit Bulvarının biran önce yapılmasını bekliyoruz, bu görüntü tehlike yaratıyor” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!