Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

"Çağırın Gelsin' Adlı Parçasıyla Dinleyicileriyle Buluşmaya Hazırlanıyor!"


"Çağırın Gelsin' Adlı Parçasıyla Dinleyicileriyle Buluşmaya Hazırlanıyor!"
Sahnelerin sevilen isimlerinden Coşkun Çelik, dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sahnelerin sevilen isimlerinden Coşkun Çelik, dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Şebnem Sungur'un sözlerini kaleme aldığı, Gökhan Tepe'nin bestesiyle hayat bulan "Çağırın Gelsin" adlı şarkısıyla stüdyo kayıtlarını tamamlayan sanatçı, parçanın seslendirme sürecine başladı.

Coşkun Çelik, "Çağırın Gelsin" adlı şarkısını seslendirirken sahnelerdeki enerjisini ve yeteneğini dinleyicileriyle buluşturacak. Sanatçı, şarkının etkileyici melodisiyle birlikte dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Ayrıca, parçanın klibi için de harekete geçen Coşkun Çelik, klibin çekimleriyle birlikte şarkının güçlü atmosferini ve anlamını izleyiciyle buluşturacak, bu parça dinleyicilerinden tam not almaya aday görünüyor.

"Çağırın Gelsin" adlı parça, yakın bir tarihte tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak. Coşkun Çelik'in bu yeni müzik projesi, dinleyicileriyle sahnede ve dijital platformlarda buluşacak olmasıyla büyük heyecan uyandırıyor. Sanatseverler, Coşkun Çelik'in sahnedeki eşsiz performansını ve yeni şarkısını heyecanla bekliyor.

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!