Tekirdağ
17 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, “AK Parti Siyasi Bunalımda”

CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, “AK Parti Siyasi Bunalımda”
Türkiye’nin ekonomik koşullarını ve iki aydır AK Parti’nin Çorlu İlçe Başkanı belirleyememesini değerlendiren CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, “AK Parti burada siyasi bunalımda” yorumunda bulundu.

Ak Parti Eski Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle’nin görevinden istifa etmesiyle birlikte iki aydır ilçe başkanlığı görevine atama yapılamadı. Konuyla ilgili gazetemize konuşan CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, “AK Parti’nin Çorlu’da anlatacağı bir şey kalmadı, 2 aydır atama yapılamıyor. Ekonomik kriz derinleşerek devam ediyor, ekonomik krizle boğuşan toplumda kadın cinayetleri yaygınlaşıyor. Toplum adeta cinnet geçiriyor, AK Parti siyasi bunalımdadır” dedi. 

“EKONOMİK KRİZ DERİNLEŞERTİKÇE TOPLUMDAKİ CİNNET OLAYLARI ARTIYOR”

Ekonomik krizin derinleştiğine dikkat çeken CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar gazetemize yaptığı açıklamada: “Ülkemizde ve şehrimizde ağır bir ekonomik kriz var, Ekonomik kriz giderek derinleşiyor, ev kiraları, mutfak masrafları artmış durumda insanlar faturalarını ödeyemiyor. Veliler çocuklarına harçlık dahi veremeyecek duruma gelmiş durumda. Bizler bu şeklide yaşamayı hak etmiyoruz. AKP İktidarı ülkeyi büyük bir ekonomik krizin içine soktu, bundan dolayı her gün bir kadın cinayeti her gün çocuk cinayeti halk cinnet geçirir hale gelmiş, aile içi şiddet armış, bu türlü durumlar tamamen ekonomik krizden dolayı oluşmuştur. Öğrenciler üniversitede okuyamaz hale geldi, yurt sorunları giderek artıyor” dedi. 

“İNSANLAR AK PARTİ İKTİDARI ÖNCESİNİ ARIYOR” 

Konuşmasını sürdüren CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, “AKP hep kendisinden öncesine vurgu yapıyor ama bugün insanlar AKP öncesini arar duruma geldi. 22 yıllık iktidar öncesinde insanların alım gücü daha yüksekti, 1999 yılında PKK bitme noktasına getirilmişti, şimdi ekonomik kriz ve yeniden normalleşme adımları atılıyor. Böylesi güzel bir Türkiye bunları hak etmiyor. Önceki Türkiye’yi insanlar özler hale geldi” dedi. 

PARTİMİZ VE BELEDİLELERİMİZ EKONOMİK BUNALIMA KARŞI HALKIMIZIN YANINDADIR

Cumhuriyet Halk Partisi olarak AKP’nin yarattığı ekonomik bunalıma karşı halkımızın yanındayız. Belediyelerimiz eğitimden spor alanlarına kadar birçok alanda yatırımlar yapıyor. Eğitim noktasında Çorlu Belediyemiz kreş açıyor, Atatürk İlkokulu’nu yapacak. Yani hükümetin yapması gerekenleri belediyelerimiz yapıyor. Eğitim konusunda devlet hayırsever arar durumuna geldi, Türkiye yönetilemiyor savruluyor” dedi. 

“ÇORLU’DA İKİ AYDIR İLÇE BAŞKANI ATANAMIYOR, BUNUN SEBEBİ HALKA ANLATACAK BİRŞEYLERİ KALMADI”

Çorlu’da AKP’nin iki aydır ilçe başkanı atayamadığını belirten CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar konuşmasını sürdürdü: “AKP iki aydır ilçe başkanı atayamıyor, diğer partilerinde ilçe başkanı atayamama durumları söz konusu. Burada bunun büyük sebebi Çorlu Halkına anlatacak bir şeyleri kalmadı, siyaset üretemiyorlar. Burada belediyemiz çok başarılı, bizde örgüt olarak Çorlu’da başarılıyız. Halkımızın her zaman yanındayız, burada eleştirecek bir konu bulamıyorlar. Çünkü devletin yatırımı yok bütün spor yatırımlarını belediyelerimiz yapıyor, Kapalı spor salonu, yüzme havuzu, tenis kortları, mahallelerdeki basketbol sahaları spor alanları gibi birçok yatırımı belediyelerimiz yapıyor. Çorlu’ya hizmet getiremiyorlar ne yazık ki iktidarın buraya hizmet yapmaya niyeti yok. Çorlu halkının sorunlarını görmüyorlar duymuyorlar umurlarında değil, konuşmuyorlar. Çorlu halkı Atatürkçü milletini memleketini seven, misaki milli sınırları içinde vatanına bağlı bir şehiriz. O insanları yaşadığı bir ilçeyiz. Onlar için doğrudur burada bir siyasi bunalım var. Çünkü anlatacakları bir hikayeleri yok” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!