Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

"ÇİSAD, Cumhuriyetin 100. Yılında 800 Fidanla Geleceğe Yeşil Miras Bıraktı!"


"ÇİSAD, Cumhuriyetin 100. Yılında 800 Fidanla Geleceğe Yeşil Miras Bıraktı!"

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD), ülkenin en önemli dönemlerinden biri olan Cumhuriyetin 100. yılına anlamlı bir katkıda bulunarak Önerler Mahallesi'nde 800 fidanı toprakla buluşturdu. Dernek üyeleri, belediye tarafından belirlenen alana bu özel etkinlikte fidan dikerken, doğaya ve gelecek nesillere yönelik duyarlılıklarını bir kez daha gösterdiler.

ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Kırçuval, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak adına ÇİSAD olarak 800 fidanı toprakla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Bu fidanlar, sadece doğaya değil, aynı zamanda çocuklarımızın ve torunlarımızın daha sağlıklı bir geleceğe sahip olmaları için de atılan önemli bir adımdır. Doğayı korumak, geleceğe daha yeşil bir miras bırakmak adına üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz" dedi.

Dernek olarak sadece doğa dostu projelerle değil, aynı zamanda eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda da önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Kırçuval, "Sosyal sorumluluk projeleri üretmeye ve toplumumuza katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim için sadece iş dünyasında değil, toplumun her alanında daha güzel bir yaşamın kapılarını aralamak önemli" şeklinde konuştu.

Bu özel etkinlikte yer alan dernek üyeleri, fidanları dikerken gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmanın mutluluğunu yaşadılar. Ayrıca, etkinlik sonrasında katılımcılara doğanın önemine dair bilgilendirme yapılarak, doğanın korunması için herkesin üzerine düşen görevlere vurgu yapıldı.

Dernek, geleceğe yönelik umut dolu adımlarını attığı bu etkinlikle, doğanın ve insanlığın daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru ilerlemesi için farkındalık yaratmayı hedefliyor. Unutulmamalıdır ki, doğanın değerini bilmek ve ona saygı göstermek, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmanın anahtarıdır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!