Tekirdağ
10 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çorlu Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal Basın Mensuplarıyla Buluştu.


Çorlu Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal Basın Mensuplarıyla Buluştu.
Cumhur İttifakı’nın Çorlu Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Cumhur İttifakı’nın Çorlu Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda buluştu.Gömleğinin kollarını sıyırarak konuşmasına başlayan Sunal, geçmiş deneyimlerine atıfta bulunarak, 11 yıl önceki adaylık döneminde verdiği sözleri hatırlattı. O dönemde “Çorlu’nun sorunlarına kolları sıvayarak başlıyoruz” diyerek yola çıktıklarını vurgulayan Sunal, şimdi ise daha büyük hedeflerle ve daha fazla tecrübeyle mücadele edeceklerini dile getirdi.

Sunal, Çorlu’nun önemli sorunlarla boğuştuğunu ve bu sorunların çözümü için titizlikle çalışacaklarını ifade etti. Kentin altyapısından sosyal alanlara kadar birçok konuda projeler geliştirdiklerini ve bu projelerle sorunların üstesinden geleceklerini belirtti. Yapılan saha ziyaretlerinde vatandaşların olumlu geri dönüşler verdiğini dile getiren Sunal, sorunların çözümü için gerekli adımları atacaklarını söyledi.

Toplantıya, Ak Parti ilçe başkanı Kenan Kelle, MHP ilçe başkanı Cemal Daştan ve parti yetkilileri de katılarak desteklerini açıkladılar. Bu buluşma, Cumhur İttifakı’nın Çorlu’da seçim stratejisinin önemli bir adımı olarak görülüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!