Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Gençler Halkoyunları Türkiye Şampiyonası'nda Başarıya İmza Attı

Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Gençler Halkoyunları Türkiye Şampiyonası'nda Başarıya İmza Attı
Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Denizli'de düzenlenen Gençler Halkoyunları Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti.

Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Denizli'de düzenlenen Gençler Halkoyunları Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Türkiye genelinden toplamda 16 ekibin yer aldığı şampiyonada, Çorlu temsilcisi Gururumuz oldu.

Denizli'de gerçekleşen yarışmada Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Tekirdağ İlimizi başarı ile temsil ederek 16 ekip arasında Türkiye 5.'liğini elde etti. Ekip, Tekirdağ İl birincisi ve Bölge birincisi olarak kazandıkları başarı ile Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde etmişti.

Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Gençler Düzenlemesiz dalda Türkiye Şampiyonası'nda gösterdikleri performansla Türkiye 5.'si oldu. Bu önemli başarıda emeği geçen Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fatih ERSÖZ, Halkoyunları Ekibi Hocası Uğur KISACIK, genç oyuncular ve müzisyenlere teşekkür edildi.

Başta Çorlu olmak üzere tüm Tekirdağlıları gururlandıran bu başarı, Halkoyunları camiasında önemli bir yer edinmiş ve Çorlu adını bir kez daha zirveye taşımıştır. Tebrikler Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü!

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!