Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. Yılı ve Çorlu'nun 101. Kurtuluş Yılını Sanatla Kutladı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. Yılı ve Çorlu'nun 101. Kurtuluş Yılını Sanatla Kutladı

Çorlu, tarihinde önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlarken, aynı zamanda şehrin kurtuluşunun 101. yılını da gururla selamladı. Bu anlamlı dönem, sanatın gücüyle taçlandırıldı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği özel etkinlik, "100 Yıllık Emanet Cumhuriyet Dans Tiyatrosu" adıyla Enis Sülün Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Gecede, Cumhuriyetin temel değerlerini dans ve tiyatro ile harmanlayan gösteriler sahnelendi. Oda Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan'ın da aralarında bulunduğu önemli isimler, coşkulu bir kalabalıkla birlikte bu özel gösteriyi izledi. Seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşatan performanslar, sanatın büyülü dünyasına davet etti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği etkinlik, sadece Cumhuriyetin 100. yılını değil, aynı zamanda Çorlu'nun birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren tarihi bir kurtuluş kutlaması olarak hafızalarda yer edindi. Bu özel gece, şehrin zengin geçmişiyle bugünü arasında köprü kurarak, geleceğe umutla bakmanın önemli bir simgesi oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!