Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

"Çorlu'da CHP'nin Büyük Buluşması!"

"Çorlu'da CHP'nin Büyük Buluşması!"
Çorlu İlçe Başkanlığı, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği kahvaltı programında, partinin önde gelen isimleri bir araya getirdi.

Çorlu İlçe Başkanlığı, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği kahvaltı programında, partinin önde gelen isimleri bir araya getirdi. Programda, partiye hizmet etmiş değerli milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve meclis üyeleri yer aldı.

CHP Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlama fırsatı sunarken, parti içindeki önemli isimlerin bir araya gelmesine de ev sahipliği yaptı. Kahvaltı programında, partinin geçmişten bugüne uzanan başarılı hizmetlerine odaklanılırken, geleceğe dönük projeler ve hedefler de masaya yatırıldı.

Programda bir araya gelen katılımcılar, Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde, birlik ve beraberlik içinde önemli konuları ele aldılar. Parti içi dayanışmanın ve işbirliğinin güçlendirildiği bu etkinlik, yerel düzeyden başlayarak ülke geneline yayılan CHP'nin birlik ve dirliğini bir kez daha gösterdi."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!