Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Çorlu'da Kıran Kırana Yarış


Çorlu'da Kıran Kırana Yarış
CHP Gençlik Kolları'nın 17. Olağan İlçe Kongresi, Çorlu Belediyesi binasında bulunan Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleşti.

CHP Gençlik Kolları'nın 17. Olağan İlçe Kongresi, Çorlu Belediyesi binasında bulunan Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleşen kongrede, partili gençler demokrasi şölenine tanıklık etti.

Başkanlık yarışında Kırmızı Liste adayı Kubilay Öztürk ile Beyaz Liste adayı Oğuz Kaan Döner yarıştı. Son derece çekişmeli geçen seçimde, Kubilay Öztürk 297 oy alarak yeni ilçe gençlik kolları başkanı seçildi. Oğuz Kaan Döner ise 273 oy alarak seçimi az bir farkla kaybetti.

Oy farkının yalnızca 24 olması, kongredeki heyecanı doruk noktasına çıkardı. Adaylar, gün boyu süren seçim maratonu boyunca büyük bir heyecan yaşarken, partililer de bu önemli demokrasi şöleninin bir parçası olmanın gururunu yaşadı.

Sonuçların açıklanmasının ardından konuşan Kubilay Öztürk, seçime katılan ve destek veren tüm gençlere teşekkür etti. Oğuz Kaan Döner ise demokratik yarışa katılan herkesi kutladı ve sonuçların partinin gençlik kollarına hayırlı olmasını diledi.

Çorlu CHP Gençlik Kolları'nın yeni başkanı olarak göreve başlayan Kubilay Öztürk, gençlerin desteğiyle partiyi daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!