Tekirdağ
08 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Coşkun Çelik’ten Çorlu’da Muhteşem Performans


Coşkun Çelik’ten Çorlu’da Muhteşem Performans
Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor Festivali, son gününde ünlü sanatçı Coşkun Çelik’in muhteşem performansıyla sona erdi.

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor Festivali, son gününde ünlü sanatçı Coşkun Çelik’in muhteşem performansıyla sona erdi. Çelik, sahneye çıkar çıkmaz izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Sahne performansı ve dansçılarıyla izleyenleri adeta büyüleyen sanatçı, coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

Coşkun Çelik’e Doğum Günü Sürprizi

Konserin en özel anlarından biri de Coşkun Çelik’in doğum günü sebebiyle sahnede yaşanan sürpriz oldu. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, sanatçının doğum gününü kutlamak amacıyla sahneye bir doğum günü pastası getirerek Çelik’i onurlandırdı. Başkan Sarıkurt’un bu jesti, izleyicilerden büyük alkış aldı ve Coşkun Çelik’e duygusal anlar yaşattı.

Müziğin Güçlü Sesi Çorlu’da Yankılandı

Coşkun Çelik, sahnesinde birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Güçlü sesi ve sahne hakimiyetiyle hayranlarını mest eden sanatçı, festivalin son gününde adeta bir müzik şöleni yaşattı.

Festivalin Kapanışında Ümit Besen ve Pamela Sahne Aldı

Festivalin kapanış konserlerinde, Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ümit Besen ve rock müziğin güçlü sesi Pamela sahne aldı. Ümit Besen, nostaljik şarkılarıyla izleyicilere duygusal anlar yaşatırken, Pamela enerjik performansıyla festivalin kapanışını unutulmaz kıldı.

Çorlu Belediye Başkanı'ndan Teşekkür Mesajı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, festivalin ardından yaptığı açıklamada, “Bu yıl 13.sünü düzenlediğimiz Kültür, Sanat ve Spor Festivali’nde, halkımızın yoğun ilgisi ve coşkusuyla güzel anlar yaşadık. Ceza, Coşkun Çelik, Ümit Besen ve Pamela olmak üzere tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyor, gelecek yıllarda da aynı coşkuyla buluşmayı diliyoruz” dedi.

13. Çorlu Kültür, Sanat ve Spor Festivali, müziğin, sanatın ve sporun bir araya geldiği unutulmaz anılarla sona erdi. Festival, Çorlu halkına ve katılımcılara yine dolu dolu bir etkinlik programı sunarak büyük beğeni topladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!