Tekirdağ
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

General Basri Saran Stadyumu'nun Yanındaki Spor Tesisleri İhmal Ediliyor

General Basri Saran Stadyumu'nun Yanındaki Spor Tesisleri İhmal Ediliyor

Çorlu'da bulunan General Basri Saran Stadyumu'nun yanında yer alan spor tesislerinin atıl durumda olması, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Basketbol sahası, halı saha, ve tenis kortları gibi birçok tesisin boş beklemesi ve ikinci bir tenis kortunun yapılması eleştirilere yol açıyor.

Yaklaşık 50 dönümlük alanda bulunan spor kompleksindeki tesislerin atıl durumda olması ve çevre düzenlemesinin yapılmamış olması, vatandaşların spor yapma olanaklarını kısıtlıyor. General Basri Saran Stadyumu'nun girişindeki güvenlik kulübesinin harabe durumda olması da tepkileri artırıyor.

Halı sahanın kiraya verilmeyip atıl bırakılmasının yanı sıra, ikinci bir tenis kortu yapılması ve ardından bu tesislerin gereğince kullanılmaması, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, halı sahanın kullanıldığını iddia etse de, vatandaşlar ve yerel medya bu durumu sorguluyor.

Spor tesislerinin atıl bırakılması ve sorunların çözümünde yetersiz kalınması, Çorlu halkının spor alanlarına erişimini ve spor yapma olanaklarını olumsuz etkiliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!