Tekirdağ
07 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Gündüz Bakım Eviyle İlgili Toplantı Yapıldı

Gündüz Bakım Eviyle İlgili Toplantı Yapıldı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan tarafından gerçekleştirilen toplantıya Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Elif Küçükoğlu’da uzaktan bağlanarak katkı sundu. İş insanı Ali Yeter tarafından Gündüz Bakım Evi’ne 3 milyon 500 bin lira katkı verilmişti. Çorlu Belediyesi’de Gündüz Bakım Evi’nin ismini Emine Ali Yeter olarak değiştirmişti.

PROJENİN DETAYLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “İlk günden beri Çorlu’muz için çok faydalı olacağına inandığım Emine-Ali Yeter Gündüz Bakımevi projemiz için gerçekleştirdiğimiz toplantıda, projenin detaylarını, sağlayacağı olanakları ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesine yapacağı olumlu katkıları değerlendirdik. Toplantıya katılan İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin Erdoğan’a ve uzaktan bağlantı yöntemiyle aramızda olan Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Sayın Dr. Elif Küçükoğlu’na destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

6 SINIFLI ANAOKULU OLARAK KULLANILMASI KONUSUNDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Gazetemizin edindiği bilgilere göre Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Emine Ali Yeter Gündüz Bakım Evi Projesi’nde 6 sınıfın anaokul olarak kullanılması noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın da katıldığı toplantıda gündüz bakım evinin kullanımı noktasında katılımcılar fikirlerini ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!